TELESOFT computers d.o.o. - Društvo za informatički inžinjering i usluge, Za jedan korak ispred, Sa Vama od 1986 godine.
O nama Proizvodi Usluge Novosti
Kontakt
Fotogalerija TELESOFT computers d.o.o.
telesoft brzi servis Vašeg kompjutera
Šta dobijem prilikom kupovine kompjutera
TELESOFT computers d.o.o.  - SERVIS
 

O nama

TELESOFT computers d.o.o. je drušvo čija je osnovna djelatnost informatički inžinjering, pružanje usluga informatičkog inžinjeringa prodaja računara i računarske opreme.
Međutim, TELESOFT computers kako po zahtjevu naših vjernih kupaca, tako i od strane samih uposlenih svakodnevno teži ka inovativno informatičkim proširenjem djelatnosti.
Jednostavno rečeno, nalazimo se na magistralnom putu Doboj-Teslić-Banja Luka izmedju VF-comerca i DC-a za sve i svakoga, ljubitelje hardwera, softwera, inovacija u industriji informatike, mobilne tehnologije, i onog čega nam svima nedostaje na tržištu BiH stručnost, savjeti, usluga, podrška u svakom datom momentu i prije svega dobrodošlica.

Postojanje TELESOFT-a datira još od 1986. god. sa sjedištem u Doboju, djelatnošću inžinjeringa i izrade softwera, TK projekata, projekata sistema mreža, kablovske SATL, i montaže SATL antenskih uređaja. Kao jedini, na prostoru BIH-a i šire sa tom djelatnošću u tom periodu TELESOFT doživljava zavidno poduzetništvo, i stepen aprecijacije. Rat i ratne okolnosti dovode do suprotnog, TELESOFT iznenadno prestaje sa radom.
Međutim, korjen, rad, i nekadašnji uspjeh postaje misija nove postave TELESOFT-a.
Godine 2004. sa sjedištem u Kraševu, nastaje nova ideja.


TELESOFT computers d.o.o., društvena odgovornost, poduzetnički plan, reprezentativni salon (120m2), marketinška prezentacija, ne prevelika želja za finansijskim uspjehom koliko za povjerenjem, pristupačnošću, ekonomičnosti zadovoljstvu kupaca i što efikasnijoj prezentaciji proizvoda iz oblasti informatike. Profil proizvođača čije komponente ugrađujemo u naše računare uvjerava u njihovu pouzdanost i kvalitet kao i ostali uređaji periferije i multimedije: Asus, AMD, LITEON,PIONEER, Western Digital, TEAC, PLEXTOR, ATI, Intel, KINGSTON, GENIUS, Logitech, HP, SAMSUNG, Olympus.


Profil uposlenih u TELESOFT computers-u, prije svega odlikuje organizacijska kultura,
kreativnost, jasni ciljevi, i međusobno poštovanje. Granica životne dobi uposlenih ne prelazi 26 godina.
Navedene odlike nas iz dana u dan vode ka uspješnoj metodologiji rada, o čemu svjedoči zavidan broj kupaca, klijenata i poslovnih saradnika.

Svoj rad i težnju ka uspjehu posvećujemo našem ocu Saši Lisul. Za jedan korak ispred...

 

TELESOFT computers d.o.o. - ONAMA
   
     
TELESOFT computers d.o.o. 2008