TELESOFT prodaja
TELESOFT Servis
TELESOFT EdukacijaTELESOFT Terenski Servis
TELESOFT Kompjuterske mreže
TELESOFT Izrada web stranica
TELESOFT Izrada programa
TELESOFT Pomoć
KONTAKT
 

HELP DESK

TELESOFT computers d.o.o. je drušvo čija je osnovna djelatnost informatički inžinjering, pružanje usluga informatičkog inžinjeringa prodaja računara i računarske opreme.
Međutim, TELESOFT computers kako po zahtjevu naših vjernih kupaca, tako i od strane samih uposlenih svakodnevno teži ka inovativno informatičkim proširenjem djelatnosti.
Jednostavno rečeno, nalazimo se na magistralnom putu Doboj-Teslić-Banja Luka izmedju VF-comerca i DC-a za sve i svakoga, ljubitelje hardwera, softwera, inovacija u industriji informatike, mobilne tehnologije, i onog čega nam svima nedostaje na tržištu BiH stručnost, savjeti, usluga, podrška u svakom datom momentu i prije svega dobrodošlica.

Postojanje TELESOFT-a datira još i 1986. god. sa sjedištem u Doboju, djelatnošću inžinjeringa i izrade softwera, TK projekata, projekata sistema mreža, kablovske SATL, i montaže SATL antenskih uređaja. Kao jedini, na prostoru BIH-a i šire sa tom djelatnošću u tom periodu TELESOFT doživljava zavidno poduzetništvo, i stepen aprecijacije. Rat i ratne okolnosti dovode do suprotnog, TELESOFT iznenadno prestaje sa radom.
Međutim, korjen, rad, i nekadašnji uspjeh postaje misija nove postave TELESOFT-a.
Godine 2004. sa sjedištem u Kraševo, nastaje nova ideja.


TELESOFT computers d.o.o., društvena odgovornost, poduzetnički plan, reprezentativni salon (120m2), marketinška prezentacija, ne prevelika želja za finansijskim uspjehom koliko za povjerenjem, pristupačnošću, ekonomičnosti zadovoljstvu kupaca i što efikasnijoj prezentaciji proizvoda iz oblasti informatike. Profil proizvođača čije komponente ugrađujemo u naše računare uvjerava u njihovu pouzdanost i kvalitet kao i ostali uređaji periferije i multimedije: Asus, AMD, LITEON,PIONEER, Western Digital, TEAC, PLEXTOR, ATI, Intel, KINGSTON, GENIUS, Logitech, HP, SAMSUNG, Olympus.


Profil uposlenih u TELESOFT computers-u, prije svega odlikuje organizacijska kultura,
kreativnost, jasni ciljevi, i međusobno poštovanje. Granica životne dobi uposlenih ne prelazi 26 godina.
Navedene odlike nas iz dana u dan vode ka uspješnoj metodologiji rada, o čemu svjedoči zavidan broj kupaca, klijenata i poslovnih saradnika.

Za jedan korak ispred...

DRUŠTVO ZA INFORMATIČKI INŽINJERING I USLUGE
TELESOFT computers d.o.o.
Adresa: Kraševo bb
Ident.br.: 4218425590006 PDV br.: 218425590006
Br. rješ.: U/I-579/04
Račun: 1610400005480006 Raiffeisen Bank d.d.
Prodaja: 032 692 600; Mob: 061 692 600
Mob2: 061 448 084; Servis: 061 448 093
e-mail: prodaja@telesoft.ba
telesoft@telesoft.ba
web: www.telesoft.ba

TELESOFT computers d.o.o. 2007